Avem un viitor strălucit
înainte

Avem o istorie îndelungată

MG a fost o marcă futuristă încă de la înființarea sa în Garajele Morris în 1924. Acum, o nouă generație poate alege un model al acestei mărci emblematice. Actualizat, electrificat, reîncărcat și gata pentru viitor.

Descoperă istoria MG

Condus sustenabil

MG oferă șoferilor europeni o gamă largă de automobile sustenabile electrice și electrificate „new energy”. Produse și concepute special pentru ei; făcute pentru dorințele lor unice.

Pentru toată lumea

MG face condusul electric să fie accesibil tuturor celor cu suflet tânăr, gata să îmbrățișeze un stil de viață electric.

Începe viața electrică cu MG!

MG te va ajuta să îți începi viața electrică cu o experiență de condus bine concepută, avansată din punct de vedere tehnologic și care respectă mediul înconjurător, funcțională, sigură și accesibilă.

În Europa, pentru europeni

MG este proiectat având în vedere conducătorul auto european; oferind automobile sustenabile, inteligente, funcționale și accesibile. Sunt dezvoltate în studiourile de design ale MG din Shanghai în cooperare cu studioul de design avansat din Londra, produse în China și deja disponibile în diferite țări europene.

Compania mamă MG

Compania-mamă a MG este SAIC Motor (Shanghai Automobile Industry Corporation). SAIC Motor este al șaptelea cel mai mare producător de automobile din lume și a fost primul grup de automobile din China, cu vânzări anuale de peste 7 milioane de unități. Companiile de automobile afiliate SAIC Motor includ Morris Garages (MG), Roewe și Maxus, dar și SAIC Volkswagen, SAIC-GM și altele.